2 weken!
Heee,
Heb ondertussen weer veel gedaan dus het is weer even tijd voor een blog. Ik was uiteindelijk niet meer mee gegaan naar Grants Pass (waar hun andere huis is), omdat ik erbij wilde zijn bij het ‘Bench Painting'. Voor de ingang van onze school zijn namelijk 2 asfalt paden die naar de ingang van de school lopen. Op 1 van die paden mogen alleen de seniors (oudstejaars - ik) lopen, en op de andere moeten alle andere lopen. Elk jaar wordt dat pad dus door de seniors geschildert en worden alle namen van de seniors er op gezet. Hier wilde ik natuurlijk wel bij zijn! Ik heb heel veel mensen ontmoet die dag waarvan ik de namen allemaal niet weet maar het was wel gezellig. Het was uiteindelijk een heel verfgevecht geworden en iedereen zat helemaal onder haha. Het was die dag ook echt KOUD, en aangezien het elk jaar traditie is dat de seniors van een brug in het kanaal springen moest dit natuurlijk ook gebeuren. Het water was echt heel smerig en koud. Daarna moesten Halie en ik nog even naar de supermarkt om een goede schuurspons om het verf er af te halen, mensen keken ons nogal raar aan. Na het douchen gingen we lunchen met wat vrienden van Halie. Die zondag had ik een oriëntatie van AYUSA in Coos Bay. Dit was 5u heen rijden en 5u terug, yayyy. Ik heb meegereden met men community representative (Tracy, persoon bij wie ik moet zijn voor problemen enz) en heb de meeste tijd gewoon geslapen. Het was echt zonde van men dag want eenmaal daar was er een of ander dom spel georganiseerd en werden alle regels van AYUSA nog eens uitgelegd die ik al 10x heb gehoord. Tom was er ook, en 's avonds waren we met zijn gezin en Tracy uit eten geweest. Die avond weer naar huis gereden. Maandag niet veel gedaan, lekker uitgerust. Dinsdag ben ik naar school gegaan om men vakken te kiezen. Dit is het geworden :
- Girls weight lifting (hahah, het was dit of robots bouwen het eerste uur, en ik dag beetje activiteit is niet erg :P blijkbaar is de lerares echt zon beest die op de cover staat van allerlei van die bodybuild tijdschriften)
- Government
- Jewelry
- Advanced art
- Algebra (was blijkbaar de makkelijkste wiskunde met allemaal 1ste en 2e jaars)
- English
- Spanish
Het 2e semester veranderen de 1ste 3 vakken in Culinary arts, Economy en Pottery. Is dus wel goed te doen. Zie alleen beetje op tegen het weight liften haha. Gisteren waren we gaan winkelen in Medford, dat is zon 1.5 uur hier vandaag. Is nog best een kleine mall en heb niet veel gekocht. Gingen voornamelijk school shoppen voor Dayne. Halie had die dag op school gevraagd of ik nog mee kon doen met het voetbal team, en mag vandaag meetrainen! Ben benieuwd, heb al heel de zomer niks actiefs gedaan haha. Zal het vanmiddag dus wel zien! De coach is ook Nederlands dus dat levert wat pluspunten ;). Morgen heb ik mijn eerste football game op school! Blijkbaar is het een hele happening dus ben benieuwd..
Lovee
Hoi Kaja,
een echt pretpakket dus. Niet alleen vanwege het tamelijk recreatieve karakter van de vakken, mag ook wel, gewoon sfeer proeven en kijken hoe het er daar aan toe gaat op school. Ik bedoel: het maakt toch niet uit of je daar voldoendes scoort hoewel dat natuurlijk ook weer niet de juiste instelling is, toch? Hier is het nog niet echt koud maar wel al echt herfstweer, somber, wolken en af en toe buien. Veel plezier en succes komende tijd met je vakken...
Girls weightlifting......... Dat ik dat nog mag (moet) meemaken. Komt er volgend jaar zo'n body building type thuis ??? Leuk dat je mee mag doen met het voetbal team !!
Houd de eer van Nederland hoog !!! De foto's zijn trouwens heel leuk. Morgen de laatste spullen van Nikki naar Tilburg brengen en nog wat klussen. Dan moet het klaar zijn.
Ook voor Nikki en Babette begint volgende week de school.
XXX
Ha Kaatje,
Je hebt je nog ingehouden met jezelf beschilderen, volgende keer helemaal "los uit de bol gaan", niet nadenken, maar doen.
En dan JIJ die voor actie kiest, het moet niet gekker worden, maar wie weet wat voor talent je allemaal hebt.
Kan je niet bij de cheerleaders, dat vind ik nu echt Amerikaans en leuk, maar oh zo zwaar, om te doen.
Je verveelt je nog niet zo te lezen. Succes volgende week met de "lessen", grappig dat het heel andere vakken zijn dan bij ons. In Nederland doe je dit 's avonds in je vrije tijd.
Have fun en hou ons op de hoogte!
Kus, Jet
Nou nou nou, wat is er mis met Robots bouwen? :o dat is super vet, moet ik ook doen. Hahahaha, lekker gewichten drukken, misschien mag je ook op de cover komen te staan.
Het klinkt haast als een studentenleven (h)
Have fun
Frank (en Jeroen) xx