Spirit Week en Jersey Shore!
Druk, druk, druk.......... Zo te lezen hoef je je niet vervelen en sta je echt bloot aan de amerikaanse cultuur (misschien dat cultuur in dit geval overdreven is). In elk geval leuk om dit allemaal mee te maken en voor ons leuk om te lezen. Veel plezier met JJ in SF !!
Denk je nog aan dat formuliertje !!!
XXX Papa
Hoi Kaatje,
Zó kan het dus ook op een school gaan, niet alleen maar leren leren leren en uren maken. Jeetje er is voor alles wel een wedstrijd. Kaatjes gà ervoor en neem minstens 1 prijs mee naar huis. Maakt niet uit welke, als ik een categorie moet bedenken zeg je het maar!
Zet je nog wat foto's op je site?
Je hebt wel gehoord dat ik niet te evenaren was, samen met jouw mamsie met het boerengolf. We waren helemaal in vorm en toppie. En dan ook nog een inburgeringscursus tot boerin. Wat wil je nog meer? Misschien kun je daar wat van introduceren bij jou op school en een wedstrijd organiseren. Corien is erg van de inspiratie!!!!!!
Kaatje, veel plezier verder.
Kus, Jet
Je moet je toch regelmatig voelen als Alice in Wonderland met deze enorme hoeveelheid aan wonderlijke feesten en partijen?! Maar leuk is het wel!
Kajaa! Sooo of je gaat ff naar Jack Johnson, supervet. Je hebt het wel naar je zin hoor ik. Er is nu ook een Nederlandse 'Jersey Shore' dat heet Oh Oh Cherso :P te grappig, moetje maar eens kijken op rtlgemist xd Veel plezier nog he :)
xxx Frederique
hi meissie, nu snap ik waarom we jou zo moeilijk kunnen "vangen" om ff bij te praten!!
ik mot ff gaan googlen naar die JJ !! dusss...idd sweet 16 and pregnant??? zolang je niet lid wordt van dat clubje en 't bij die jersey shore blijft, vind ik het allemaal best. hahaha. wanneer word jij queen??? Knuffel.
Wauw. Klinkt echt zo vet allemaal.. ben jaloers. En jij feesten en leuke dagen op school en wedstrijden enzo. En ik maar leren leren leren, greys anatomy, leren leren, slapen, leren leren blablabla!:( Ben blij dat het goed gaat met je! Hoe was het concert? En san fransisco?
xxxxxxx
Hee kaja !
Wat leuk om te lezen dat je je daar zo vermaakt ! Gaaf dat je naar jack johnson bent geweest zeg, was het leuk? In australie waren ze ook echt helemaal weg van die man haha =p
Liefs
Zoo Kaat, ik heb het weer gelezen.
Wanneer hebben we een skypedate?? :)