Kaja in the U.S.A.

Kerst

Hoi allemaal!

Ten eerste wil ik jullie allemaal een gelukkig nieuw jaar wensen!

De vakantie zit er helaas weer op dus dat betekent morgen helaas weer naar school. Nog 2 weken tot het eind van het semester en daarna begint het 2e semester dus dat betekent ook andere vakken, maar die moet ik nog kiezen. Het was best een rustige vakantie. Veel met vriendinnen afgesproken en gewoon lekker lui geweest. Op kerstavond zijn we naar de deense opa en oma geweest voor een diner. Het was erg lekker! Voor het toetje was er een deense traditie. Iedereen kreeg een schaaltje met rijstpudding en stukjes amandel en in een van de toetjes zat een hele amandel. Degene met de hele amandel won dan een cadeau. Iedereen moest alleen het hele toetje opeten en mocht niet laten weten dat hij de amandel had tot iedereen zijn toetje op had (wat enorm smerig was). Patrick had uiteindelijk de amandel en kreeg het cadeautje. Die avond hadden we nog wat spelletjes gespeelt en daarna gingen we weer terug naar huis. De volgende ochtend kwam Dayne mij en Julia om 7.30 wakker maken, heel fijn… Maar goed, wij gingen dus naar beneden voor de cadeautjes. Mochten eerst onze stocking open maken met al de cadeautjes daar in. Daarna kwamen mormor en morfar (deense opa en oma) naar ons toe voor kerst ontbijt en de cadeautjes onder de kerstboom. Ik heb veel gehad, manicure set, hoesje voor mijn camera, victorias secret giftcard, sloffen, oorbellen, sjaal en wanten, handdoek met amerikaanse vlag, sweatpants en nog wat andere dingetjes. Voor de rest van de dag was er niks gepland en waren we gewoon een beetje lui.

De volgende dag zouden we met de familie gaan skieen plus de vriend van Halie en een vriend van Patrick. Anna ging uiteindelijk niet meer mee omdat zij en John ruzie hadden. We vertrokken om half 11 ’s ochtends met een hele volle auto op weg naar Reno, Nevada. We kwamen daar rond 5 uur aan en gingen eerst inchecken en daarna iets eten. Die avond zijn we gaan bowlen met zijn allen in het hotel. De volgende ochtend moesten we alweer om 7uur op staan om ons klaar te maken voor het skieen. We stopten nog even langs de mac voor een heerlijk ontbijt en reden toen naar Squaw Vally, Cali, om te skieen. Daar waren in de jaren 60 de olympische spelen gehouden dus het was daar super groot met 34 lifts. Toen we van een piste afgingen zag Patrick een schans dus daar wilde hij over gaan maar dat bleek dus alleen ijs te zijn dus hij kwam best hard neer. Hij deed zijn snowboard af en liet het los waardoor zijn snowboard in een kreekje in een dal viel. We moesten dus hulp zoeken wat na een tijdje kwam en hadden zijn snowboard er gelukkig uit kunnen vissen. Halie was ook nog haar gsm kwijtgeraakt maar die was gelukkig ergens terecht. Rond 4uur waren we het allemaal beu en gingen we weer richting hotel. De volgende dag gingen we rond 12uur met heel veel spierpijn weer terug naar huis.

De rest van de vakantie ook niet meer iets bijzonders gedaan. De dagen daarna ook veel met vrienden omgegaan of thuis lekker lui zijn met Julia of naar mormor en morfar geweest en daar lekker gechillt. Nieuw jaar was ook nog een hele ervaring. Veel van mijn vrienden waren die dag weg naar familie of ergens anders heen dus was eerst bang dat ik nieuw jaar alleen moest vieren wat ik dus niet echt zag zitten. Gelukkig waren er nog wat vrienden thuis dus ging ik daar heen. We hadden daar gewoon beetje tv gekeken en spelletjes gespeeld en wat vuurwerk afgestoken. Het was daar wel gezellig maar om 11 uur kwam Halie me ophalen en gingen we naar het huis van haar vriend. Ik vond het aftellen en al maar niks. Toen ze begonnen met aftellen renden ze allemaal naar buiten voor het vuurwerk terwijl het aftellen juist ‘het moment’ is. We gingen dus naar buiten en gingen toen wat vuurwerk afsteken. Blijkbaar mag je geen vuurwerk hebben die de lucht in schiet maar die hadden redelijk wat mensen toch dus je hoorde overal wel wat politie. Om 12.15 waren we alweer terug binnen. Heel apart dus. Ik lag volgens mij rond 3uur in bed. De volgende dag heb ik lekker uitgeslapen.

Morgen moet ik dus weer terug naar school. Ik zit dus al bijna op de helft! Heel raar want aan de ene kant gaat de tijd heel snel en aan de andere kant ook weer heel langzaam.

Ik heb trouwens samen met Fraukje een reis naar Hawaii geboekt via de organisatie! Daar heb ik dus super veel zin in. We gaan van 19 tot 26 februari. Dan zie ik weer lekker even iemand bekends ?

Ik mis jullie allemaal!
xoxo

Larissa

awhh wij missen jou ook hoor kaatje!

Graeme

mooi verhaal! ben best wel jaloers op je reisje naar Hawaii... gelukkig heb je het naar je zin en doe je veel leuke dingen!

have fun

mam

je chillt wat af he:). ben je wel goed uitgerust om weer naar school te gaan morgen...
aan de ene kant jammer dat je amerikaanse oud/nieuw wat tegenviel. aan de andere kant goede reden om ah einde vh schooljaar naar huis te komen! :)
zeker leuk vooruitzicht hawaï met fraukje. bofkont!
lieverd veel plezier morgen. dikke knuffel.

Nikki

ich vermisse dich boezzzieee :( naechstes jahr machen wir wieder oldskool partaaaaaay! xxxx

Vera & Ad Willemse

He Kaja,

Voor jou ook een super Happy New Year in goede gezondheid en nog even volhouden en gezellig toch in het vooruitzicht je tussendoortje naar Hawaii.
Geniet ervan en voor je het weet zit het jaar erop en mag je lekker weer naar huissie toe.

Alle goeds van ons en succes, Vera&Ad, Ilona&Bart, Elian&Nicky. XXX

jettepet

Ha Kaatje,

Leuk om dit allemaal eens een keer mee te maken! Ook voor jou een goed jaar toegewenst met alles erop en eraan.
Heb je het toetje ook echt opgegeten? Dapper hoor, zo ken ik je tenminste haha
Succes met het uitzoeken van je nieuwe pretpakketvakken voor het komende semester.

Groetjes, Jet

joop,Karin en Yuri.

Beste Kaja,
Allereerst de beste wensen voor 2011, we blijven op de hoogte van je avontuur via de weblog en Fraukje.
Het is een geweldige levenservaring en we hopen dat je samen met Fraukje een geweldige tijd in Hawai zullen hebben.
Heel veel groetjes.

oma Kemoenaars

Lieve Kaja,
Zojuist je blog gelezen en ik heb gemerkt dat je het erg naar je zin hebt.
Veel succes met de tweede helft van het jaar. Laat Oma een wat van je weten, want ik mis je ook!
Veel liefs, groetjes, dikke kus van Oma!!

En veel groeten van de Reek fam.

Babs

Hawaii here she comes! :D
Al bekend welke vakken je wil doen?
Xkus

Monique

Weer een heleboel bijzondere ervaringen toegevoegd aan je lijstje! Skiën is best enerverend, vind je ook niet? we zijn net terug van een weekje in Frankrijk. Was overigens heerlijk! Nu de 'napret', maar dat hebben we er graag voor over.
en als er straks nog een plekje in je koffer naar Hawaí is, je mag me altijd bellen/mailen!!!
big hug

Pieter

Kaat
Proficiat met het nieuwe jaar! Moge 2011 een tof jaar voor je zijn. Enne: die amerikanen zijn rare chinezen en begrijpen niets van oud/nieuw. Dan volgend jaar maar weer in Steen eh

Inge

Jaaaaaaaaaaaa eindelijk je berichtje gelezen. Gelukkig nieuwjaar Gem. Ps. ik mag wel mee in je koffer toch :D? xxxxxxxx liebedich